page_elzas_banner (1920x1280).png

Elzas

weekend

Bij Restaurant St-Georges in Aalbeke hebben we jaarlijks de traditie om een Elzasweekend te organiseren. 

Er is dan respect voor de cultuur met daarbij de nodige aandacht voor de rijke gastronomie

Tijdens het evenement wordt normaal gezien lokale muziek gedraaid met aandacht voor de traditionele kostuums. Het is een warme sfeer die we dit jaar niet kunnen aanbieden. Om de traditie toch draaiende te houden voorzien we een Take-Awayversie

interessant weetje

De traditionele Elzasweekends vonden voor de eerste keer plaats in 1988. Het idee kwam van chef Laurent Windels. Van op jonge leeftijd ging hij bijna jaarlijks naar deze regio uit Frankrijk. De passie die hij voor de Elzas overhield wou hij delen in eigen dorp, Aalbeke (Kortrijk). De Elzasweekends hebben meer dan 30 jaar lang plaatsgevonden. Zelf een wereldwijde pandemie kon het festijn niet stoppen, want voor de eerste keer werd er een unieke Take-Away aanbod voorzien in 2021

binnenkort meer

Op deze pagina vindt je onze jaarlijkse evenementen op terug. Kom geregeld terug en kom te weten wat Restaurant St-Georges in Aalbeke voor jou heeft klaarstaan. 

st

valentijn

Valentijn is ondertussen een jaarlijkse traditie geworden. Er wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze geliefde te verwennen en daar hoort een avondje op restaurant ook bij.

 

Natuurlijk is een avondje uitgaan anno 2021 niet meer evident geworden. Dankzij het Take-Away aanbod kan er dit jaar opnieuw genoten worden van een gezellige etentje met z'n twee, of elk apart vanop afstand.

 

Laat je alvast overtuigen door het Valentijn Take-Away aanbod.  

Bouquet à thème rose

CONTACT

US

Tel. 056 41 87 00

lesaintgeorges@skynet.be

Aalbekeplaats 5, 

8511 Aalbeke, Kortrijk (BE)

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Cercle blanc

VISIT

US

Maandag - Donderdag 9.30 - 16.00

Vrijdag -Zaterdag 9.30 - 21.00

Zondag 9.30 - 17.00

Woensdag sluitingsdag 

 

TELL

US