IMG_9060.png

moeder
dag

Op 8 mei gaat de horeca opnieuw open in België. De opening gaat gepaard met moederdag. De perfecte gelegenheid om terug eens "uit je kot" te komen en de lieve moeders te verassen met een lekker menu.

 

Als de zon erbij is, dan wordt het zeker en vast een unieke moederdag. Geniet je liever thuis van het menu? Wees gerust, de Take-Away gaat nog steeds door. 

Nancy, afkomstig van Aalbeke, liep vaak voorbij het restaurant om richting school te gaan. Na enkele jaren begon ze er te werken. Op die manier heeft ze Laurent, de verantwoordelijke van de St-Georges, leren kennen.

Na meer dan 30 jaar is Restaurant St-Georges een familiezaak geworden,

die van de familie Windels.  

interessant weetje

paas

weekend

De paasperiode is een moment van gezelligheid. Voor de tweede editie in Take-Away hebben we opnieuw een uitgebreide menu voorbereidt. 

Een menu met een hapje, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert inbegrepen.

 

Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Foto_Paasmenu.png

interessant weetje

76 % van de mensen eet eerst de chocolade oren van de konijn,

5% begint met de voeten en 4% eet eerst de staart op.

Tot welke groep behoor jij? 

Maak je geen zorgen, hier hoort weinig wetenschappelijk onderzoek bij.

st

valentijn

Valentijn is ondertussen een jaarlijkse traditie geworden. Er wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze geliefde te verwennen en daar hoort een avondje op restaurant ook bij.

 

Natuurlijk is een avondje uitgaan anno 2021 niet meer evident geworden. Dankzij het Take-Away aanbod kan er dit jaar opnieuw genoten worden van een gezellige etentje met z'n twee, of elk apart vanop afstand.

 

Laat je alvast overtuigen door het Valentijn Take-Away aanbod.  

Bouquet à thème rose

interessant weetje

De traditionele Elzasweekends vonden voor de eerste keer plaats in 1988. Het idee kwam van chef Laurent Windels. Van op jonge leeftijd ging hij bijna jaarlijks naar deze regio uit Frankrijk. De passie die hij voor de Elzas overhield wou hij delen in eigen dorp, Aalbeke (Kortrijk). De Elzasweekends hebben meer dan 30 jaar lang plaatsgevonden. Zelf een wereldwijde pandemie kon het festijn niet stoppen, want voor de eerste keer werd er een unieke Take-Away aanbod voorzien in 2021

page_elzas_banner (1920x1280).png

Elzas
weekend

Bij Restaurant St-Georges in Aalbeke hebben we jaarlijks de traditie om een Elzasweekend te organiseren. 

Er is dan respect voor de cultuur met daarbij de nodige aandacht voor de rijke gastronomie

Tijdens het evenement wordt normaal gezien lokale muziek gedraaid met aandacht voor de traditionele kostuums. Het is een warme sfeer die we dit jaar niet kunnen aanbieden. Om de traditie toch draaiende te houden voorzien we een Take-Awayversie

mossel
festijn

In 2021 vieren we het 33e mosselfestijn bij St-Georges in Aalbeke. Wat ooit begon als een gewoon weekend is uitgegroeid tot één van de meest verwachte evenementen van het restaurant. 

De jaarlijkse mosselperiode is nu volop van start gegaan. En van 18 tot en met 19 september vindt het mosselfestijn plaats in het restaurant. 

Klik op de link hieronder voor meer informatie

Moules.png

binnenkort meer

Op deze pagina vindt je onze jaarlijkse evenementen op terug. Kom geregeld terug en kom te weten wat Restaurant St-Georges in Aalbeke voor jou heeft klaarstaan.