Ons verhaal

about us.png
Wie zijn wij in foto

Restaurant St-Georges is een gastronomisch tropisch eilandje. Wanneer de zon schijnt lijkt het alsof we in de Franse Provence verblijven, wanneer het weer wat kouder is komt dit gezellig, warme familiaal restaurant tevoorschijn.

Moeder, vader en zoon runnen de zaak. Het is met passie en kennis van zaken dat je er telkens verrast wordt met nieuwe smaken. 

Voor een leuk tafelmoment is dit het ideale adres. Welkom bij de familie Windels in restaurant St-Georges in Aalbeke. 

about us 4.png

Laurent

" Ik begon het restaurant in 1988. In 32 jaar tijd heb ik het gebouw stevig zien veranderen. De keuken is ook niet stil blijven staan. In al die jaren heeft de gastronomie een blijvende wissel gekend. Sinds dat mijn zoon meehelpt in de keuken slagen we erin om moderne en traditionele gastronomie te combineren. Om het kort te houden, ik ben zeer tevreden met wat

St-Georges geworden is. "

about us 5.png

Nancy

about us 4.png

Antoine

" Toen ik nog kleiner was koos ik heel snel voor een horeca-opleiding in Sint-Niklaas in Kortrijk. Ik maakte gebruik van die jaren om mijn kennis zo breed mogelijk uit te breiden. Ik maakte ook wat ervaring op met stages in sterrenrestaurants over Europa. Sinds mijn 20e koos ik resoluut om met mijn ouders te werken, want restaurant St-Georges in Aalbeke is en blijft ons grote familiaal project van ons allemaal. "

" Mijn intrede in de zaak gebeurde vooral met toeval. Ik begon als student bij te klussen in het restaurant. Zo begon het familiaal avontuur voor mij, want 30 jaar later sta ik hier nog altijd met enthousiasme de mensen te bedienen. Doorheen de jaren hebben ik en Laurent heel wat nieuwigheden aangebracht aan het restaurant. Met de komst van mijn zoon verkrijgen we ook nieuwe inzichten en dit maakt het alleen maar boeiender. "